Natuurboerderij De Waarden

algemene informatie over onze projecten en activiteiten...

Kom bij de Club !

 


De hulpboeren & boerinnen.


Iedere zaterdagmorgen komt de club bij elkaar.

Bij warm weer, regen of koud weer..!

Want op een natuurboerderij is er altijd wel iets te doen.

De meeste tijd besteden we dan aan de verzorging van de stallen en alle dieren. Het kan dus ook gebeuren dat we met de auto naar een natuurgebied rijden om daar wat klusjes te doen.

Iedere zaterdagmorgen kijken we bij de konijnen, kippen, koeien en schapen. We geven ze een schoon hok en we geven ze goed eten en drinken. Er zijn ook dieren die we moeten borstelen. Hebben we alles klaar en gaan we nog niet naar huis..., repareren we dingen die kapot zijn gegaan. Tussendoor hebben we natuurlijk wel pauze.!


De dierverzorgers


Dieren hebben iedere dag hun eten en drinken nodig. Deze verzorging geldt dus 7 dagen in een week. Naast onze eigen dieren, zijn wij (tijdens vakanties) ook oppas voor logeetjes. Om de kinderen mee te laten doen, hebben de dieren, na hun schooltijd de lunchpauze.

Omdat wij de dieren graag de variatie voeding geven, die ze ook in de vrije natuur zouden opscharrelen, hebben we regelmatig ritjes om groente, fruit en brood op te halen.

Deze club kan, - al is het iedere dag-, zo tussen 15.30 uur en 17.00 uur binnen lopen!


Nieuw in 2019


Een club jonge natuurfreakjes struinen door de polder op zoek naar jong leven. Dit geldt voor dieren, bloemen, bomen, struiken, enz.

Alles wat we vinden noteren en fotograferen we. Uit al deze aantekeningen maken we een recreatie-speurtocht. Dit doen we voor de mensen die zin in een wandel- & fietstocht hebben. Maar ook voor scholen, (verjaardag)feestjes, e.d. Het is niet saai, want ieder jaarseizoen zal weer anders zijn. Ons motto: Beleef de natuur !

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Natuurboerderij De Waarden. We zullen zo spoedig mogelijk reageren. En misschien zien we je wel een keer bij de club..!
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.